Wanzl

Efficiënte oplossingen voor probleemloze handling in uw magazijn en op transport. Een grote diversiteit rolcontainers, orderpick wagens en draadcontainers.

Oosterhout, Nederland

Over Wanzl

Wanzl staat voor dynamiek, betrouwbaarheid en vooruitgang. Met onze divisies Shop Solutions, Retail Systems, Logistics + Industry, Airport + Security Solutions en Hotel Service zijn wij al decennialang een wereldwijde marktleider. Oplossingen van Wanzl staan altijd voor de hoogste kwaliteit en een aantrekkelijk, individueel en helder design in combinatie met maximale ergonomische eigenschappen.Wij stellen altijd de hoogste eisen aan onszelf. Als sterk en waardegericht familiebedrijf streven wij ernaar om als kwaliteitsleider met ideeën, creativiteit en service aan het succes van onze klanten bij te dragen – nu en in de toekomst.

Logistics + Industry

Met Wanzl loopt de logistiek op rolletjes: het aanbod voor orderverzamelen, transport en magazijnbeheer ondersteunt interne en externe logistieke processen en draagt bij aan het terugdringen van fouten en het verminderen van doorlooptijden. Het voordeel voor u: betaalbare logistiek met een verbeterde concurrentiepositie!

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339