Wilbert Trading

Gespecialiseerd in de in- en verkoop en het verhuur van nieuwe en tweedehands zee- en opslagcontainers.

Maassluis, Zuid-Holland, Nederland

Over Wilbert Trading

Wilbert Trading BV, gevestigd te Maassluis, Nederland is gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands zeecontainers.

Vanuit onze depots in de havengebieden van Rotterdam en Antwerpen leveren wij containers door de hele BENELUX. Via ons uitgebreide agentennetwerk leveren wij wereldwijd containers.

Alle containers worden afgeleverd in Wind-Waterdichte conditie, gereed voor belading, reparaties in staal gerepareerd en voorzien van een geldige CSC plaat (minimaal 6 maanden). De koelcontainers worden altijd in PTI gekeurde conditie afgeleverd. De tankcontainers worden getest, schoongemaakt, geïnspecteerd door een onafhankelijk inspectiebedrijf en hierna voorzien van een geldig testcertificaat. Tevens passen wij containers aan naar wens en volgens specificatie van onze klanten.

Containerverhuur

Wilbert Trading BV verhuurt zee- en opslagcontainers vanuit haar depots te Rotterdam en Antwerpen. De containers kunnen gebruikt worden voor opslag van goederen, alsmede voor transport van goederen naar overzeese gebieden.

Alle containers worden vooraf door ons nagekeken op eventuele beschadigingen, en daar waar nodig worden deze beschadigingen gerepareerd. Alle typen containers worden in principe aangeboden voor verhuur, echter voor aangepaste containers geldt een speciale huurprijs en huurtermijn. De terugleverlocaties zijn gelijk aan de afleverlocaties en derhalve verhuren wij alleen vanuit onze depots te Rotterdam en Antwerpen.

Aanbevolen bedrijven voor Containers, pallets en bakken

.C-CTU-275949523