Willems Stretch Hooding

Als toonaangevende producent van vooraanstaande verpakkingsoplossingen, biedt kwalitatieve en efficiënte oplossingen voor uw verpakkingen op pallets.

Bladel, NB, Nederland

Over Willems Stretch Hooding

Een Willems stretchhood biedt volledige bescherming tegen vuil, stof en vocht. Een kwalitatief hoogwaardige stretchhoes beschermt uw producten tegen krassen en oppervlaktebeschadiging.

Daarbij leveren onze machines een waterdichte stretchhood verpakking, om de waarde van uw product te kunnen waarborgen. Onze unieke pallet verpakkingssystemen voorzien in bescherming van uw lading, waardoor het perfect geschikt is voor buitenopslag en transport.

Wij garanderen de beste bescherming met ons hoogwaardige stretchhood verpakkingssysteem. Wij produceren innovatieve turnkey verpakkingssystemen voor al onze wereldwijde klanten. Willems Stretch Hooding BV investeert voortdurend in stretchhood technologie.Door het continu verbeteren van het stretchhood proces bieden wij machines die flexibel, betrouwbaar, efficiënt en stabiel zijn, tevens garanderen wij u de hoogste nauwkeurigheid, veiligheid en bescherming. Het resultaat van onze inzet is een Willems stretchhood machine die een kosteneffectieve oplossing biedt voor een breed scala aan palletverpakkingen.

Beschikbare documenten

Nieuws in de schijnwerpers voor Willems Stretch Hooding

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445