Yale Europe Materials Handling

Eén van de eerste fabrikanten ter wereld voor heftrucks en pallettrucks.

Vlaardingen, Nederland

Over Yale Europe Materials Handling

Yale kent een ongeëvenaarde geschiedenis in het ontwerp en de productie van elektrische, diesel, LPG en CNG-aangedreven heftrucks en heeft de introductie in 1919 op de Europese markt van de eerste elektrisch aangedreven heftruck op haar naam staan.

Vandaag produceert Yale Europe Materials Handling, als één van de snelst groeiende heftruckmerken van Europa, een volledige reeks heftrucks en magazijntrucks met een capaciteit variërend van 1000 kg tot 16000 kg.  Deze heftrucks bieden de klant een ongeëvenaarde productiviteit en de laagste bedrijfskosten tijdens de levensduur.

Alles op de juiste plaats

Yale is trots er voor gezorgd te hebben dat alles zich op de juiste plaats bevindt.  Deze filosofie is overduidelijk aanwezig in de complete Yale-reeks van heftrucks en magazijntrucks.

Met meer dan 75 jaar ervaring in heftruckdesign en productie plus een jaarlijkse investering van meer dan £ 20 miljoen in productontwikkeling, toont elke heftruck uit de reeks van Yale de totale toewijding voor innovatie, geavanceerd design, uitgebreide tests, geavanceerde onderdelen en superieure productie.

Van de zeer productieve verbrandingsmotorisch aangedreven Veracitor VX-series en AC-aangedreven magazijntrucks tot de nieuwste VT-, VF-, VG- en VL-series van elektrische heftrucks is Yale een complete, internationale leverancier voor de modernste en meest uitgebreide productreeksen voor materials handling.

Wereldwijde dekking, lokaal vertegenwoordigd

De ontwikkeling van de Europese en internationale contracten heeft gezorgd voor een nauwere samenwerking tussen Yale en haar belangrijkste klanten wereldwijd.  Bovendien profiteren de klanten van Yale, dat deel uitmaakt van de NACCO Materials Handling Group, van een internationale expertise en een constante investering in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten voor de hedendaagse toepassingen voor materials handling.

Met kantoren van Yale in Londen, Frankfurt, Parijs en Milan, kunnen de klanten extra profiteren van de lokale vertegenwoordiging en de volledige steun van meer dan 100 geautoriseerde dealers van Yale in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339