Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De meeste Brady-materialen werken immers ook perfect op thermische printers die niet van Brady-makelij zijn. Onze medewerkers onderwierpen een aantal combinaties aan grondige tests.

De meeste thermische transfer printers functioneren op een gelijkaardige manier. Dit zorgt ervoor dat het standaard 'thermal transfer'-materiaal van Brady ook meestal compatibel is met deze printers. Het is heel belangrijk in het softwareprogramma het juiste materiaal te selecteren, de juiste printerdriver te gebruiken en het materiaal via het standaard kalibratieproces te kalibreren. Op printers met verplaatsbare sensoren werd het beste resultaat gehaald.

Conclusie: tijdens onze tests werd duidelijk dat Brady-materiaal op de meeste thermische transfert printers werkt zonder al te veel aanpassingen.