DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Kabels identificeren in transport-, lucht- en ruimtevaartindustrie: Dieselbestendige krimpkousen bij Brady.

  • 28/04/2009, Zele

  • Brady ontwikkelde de dieselbestendige krimpkous B-7646 oorspronkelijk voor toepassing in de spoorwegindustrie.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Brady ontwikkelde de dieselbestendige krimpkous B-7646 oorspronkelijk voor toepassing in de spoorwegindustrie. Fabrikanten van trein- en transportuitrustingen en -toebehoren die gebonden zijn aan de vereisten van de norm NF F 00-608 type A en H van SNCF, kunnen voor de identificatie van draden en kabels niet zonder. Bij uitbreiding is het nieuwe type krimpkous uit het Brady PermaSleeveTM-assortiment echter ook nuttig voor gebruik in lucht- en ruimtevaart en in de bouwsector.

B-7646 is ideaal voor de identificatie van draden en kabels die langdurig en bij hoge temperaturen worden blootgesteld aan organische vloeistoffen, oliën, gewone brandstoffen en oplosmiddelen. De gele krimpkousen - is de kleurvereiste bij 95% van alle toepassingen in de spoorwegindustrie - worden op PermaSleeveTM dubbelzijdige formaat op een grijze liner aangeboden. De krimpkous met krimpratio 3:1 garandeert een duurzame afdruk en gegevensintegriteit. De gemakkelijk te hanteren PermaSleeveTM-constructie zorgt voor een verhoogde stabiliteit van de rol en voorkomt printerstoringen. Bovendien kunnen deze krimpkousen veilig en snel van de tape worden verwijderd, zonder dat ze gaan rimpelen.

De dieselbestendige krimpkous is beschikbaar in 5 afmetingen voor verschillende kabeldiameters. Het formaat is compatibel met bestaande labeldruksoftware. Ze is bedrukbaar met behulp van thermische transfer printers.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)