DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Duurzame en flexibele Durasleeve Inserts bij Brady

  • 02/06/2008, Zele

  • De Durasleeve productfamilie bij Brady wordt uitgebreid met nieuwe inserts voor markering van kabels, buizen, kokers, geleiders en diverse componenten.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again
De stevigheid van het gebruikte vinyl komt niet alleen de duurzaamheid ten goede, de inserts zijn ook gemakkelijker in de doorzichtige Durasleeve-houder te schuiven. Eigenschappen die installateurs, systeemintegratoren, paneel- en machinebouwers en projectmanagers zeker op prijs zullen stellen.

De nieuwe Durasleeve-inserts voldoen aan de V0-classificatie volgens de UL94-norm (Underwriters Laboratories). Dit betekent dat wanneer het materiaal vuur zou vatten, dit binnen 10 seconden zou uitdoven zonder uit te smeren.

Vooraf of nadien identificeren
Flexibiliteit is hier geen loos begrip. De inserts kunnen op elk moment in de houders worden geschoven, ongeacht of de kabel afgewerkt is of niet. Dit betekent dat de gebruikte insert ook altijd kan vervangen worden door een exemplaar met een nieuwe opdruk.

Compatibel met elke THT- of Brady TLS-printer
De aankoop van een dure plotter om inserts te bedrukken, is voor deze Durasleeve-inserts overbodig. De rigide inserts zijn immers verkrijgbaar voor gebruik in combinatie met elke THT-printer of met een printer uit het Brady TLS2200-printergamma. Welk volume inserts ook vereist is, er is steeds een economische printoplossing beschikbaar.

De nieuwe inserts kunnen eenvoudig worden geprint door middel van Brady-labelingsoftware zoals LabelMark™ of BradySoft™. Dat levert niet alleen een ruime keuze op in lettertypes, maar resulteert tevens in een propere afdruk. Compact, stil en gebruiksvriendelijk printen maakt deze combinaties ideaal voor toepassing op kantoor, in de werkplaats of het atelier.
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)