Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Nieuwe brochure nu ook in Nederlands en Frans

Wat die mogelijkheden precies zijn, wordt duidelijk beschreven in de nieuwe brochure. Naast de originele uitgave in het Engels, zijn voortaan immers ook versies in het Nederlands, Frans en Duits beschikbaar.


Dankzij het snelle, vlekkeloze thermische transfer afdrukproces van de TLS 2200® versie 4.0, kunnen labels op maat gemaakt worden voor de meest veeleisende toepassingen. Productidentificaties door middel van barcodes, draad- en kabelmarkering, het markeren van elektronische componenten, datacominstallaties, diverse laboratoriumtoepassingen en veiligheidsidentificaties zijn daar mooie voorbeelden van.

Opvallende verbetering tegenover het voorgaande model is ongetwijfeld de verwerkingssnelheid, die met bijna 100% is verbeterd. Verder omvat de TLS 2200® 4.0 nu nog meer barcodesymbolen waaronder Code 128, IFT 25 en Codabar. Nieuw is ook de slaapmodus waardoor de printer afhankelijk van de instelling, na 1, 3 of 5 minuten naar standby overschakelt. Goed nieuws voor de levensduur van de batterij én de productiviteit van de printer.

De duidelijke grafische weergave blijft een constante; zelfs in omstandigheden met weinig of geen licht maken de hoge schermresolutie en het sterke contrast de tekst op het scherm duidelijk leesbaar.

Met de TLS PC Link™ printer worden de labelingopties nog uitgebreid. Dit sterke, draagbare desktopsysteem garandeert samen met de meegeleverde Brady LabelMark™ labelingsoftware, de creatie van gepersonaliseerde labels via de PC.