DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Speciale actie op Macropak: BMP™21 labelprinter over de toonbank bij Brady

  • 22/09/2010, Zele

  • Brady komt met een tweede primeur op Macropak. Voor de allereerste keer wordt een labelprinter ter plaatse, op de stand verkocht. Niet bestellen om later te leveren, neen. Gewoon pinnen en meenemen!
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

In een eerder bericht werd al melding gemaakt van de gloednieuwe ontwikkeling voor duurzame vloermarkering die Brady op Macropak in première voorstelt. Vandaag komt de identificatie- en signalisatiespecialist met een tweede primeur. Voor de allereerste keer wordt een labelprinter ter plaatse, op de stand verkocht. Niet bestellen om later te leveren, neen. Gewoon pinnen en meenemen!

In promotie

De BMPTM21 draagbare labelprinter is het ideale instapmodel voor wie op zoek is naar een thermische transfertprinter van duidelijk leesbare en traceerbare labels met sterke hechting, goed voor betrouwbare applicaties gedurende jaren. Met een resolutie van 203 dpi is de bedrukking extra scherp, een troef bij het printen van ondermeer barcodes. Bovendien bevat de BMPTM21 zo'n 80 verschillende identificatiesymbolen.

De omschrijving ‘instapmodel' doet in geen enkel opzicht af aan de kwaliteit van het professionele toestel, dat o.a. compatibel is met zelflaminerend materiaal en materiaal voor buitengebruik. De term verwijst wel naar de aantrekkelijke prijs. Bezoekers op Macropak kunnen op dat vlak trouwens gouden zaakjes doen. Wie op de Brady-stand een BMPTM21 koopt, betaalt daarvoor de speciale actieprijs van 85 euro, excl. BTW, en krijgt er nog één tape gratis bij. Geïnteresseerd? Kom dan zeker langs en haal uw bankkaart door de Brady-betaalautomaat. Kopers krijgen hun labelprinter onmiddellijk mee naar huis!

U vindt Brady van 5 t.e.m. 8 oktober as. in de Jaarbeurs van Utrecht op Macropak-stand 09.D018.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)