DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Werken aan een veilige werkplaats: Brady toont primeur op Macropak

  • 13/09/2010, Zele

  • Van 5 t.e.m. 8 oktober as. is Brady één van de circa 300 exposanten op Macropak, de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Op haar stand in de Jaarbeurs van Utrecht focust de identificatie- en signalisatiespecialist op veiligheid, met de schijnwerpers op labelprinters, pictogrammen en de opvang- en opslagproducten van dochter SPC.

Daar blijft het niet bij. Voor het eerst toont Brady een gloednieuwe ontwikkeling voor duurzame vloermarkering. Afspraak op Macropak, op stand 09.D018.

Van labelprinters tot vloermarkering

De realisatie van een veilige werkplaats en productieprocessen begint bij Brady. Het gamma pictogrammen, software, labelprinters en systemen voor automatische identificatie en dataverzameling levert inderdaad een essentiële bijdrage aan veilige werkomstandigheden van de medewerkers en aan de traceerbaarheid van producten.

Op Macropak biedt Brady de bezoeker een gevarieerde kijk op haar aanbod.
De BMP71 draagbare, thermische transfer labelprinter is één van de paradepaardjes en de ideale printoplossing voor het afdrukken van veiligheidslabels en -pictogrammen in de meest diverse industriële sectoren. Bovendien print hij op continue labels, is hij geschikt voor verpakkingslabels en voor het afdrukken van barcodes.

Aandacht gaat ook naar de wereldwijd geüniformiseerde GHS-CLP symbolen voor de classificatie, labelling en verpakking van chemische stoffen en samenstellingen. Inderdaad, de nieuwe Europese CLP-wetgeving bepaalt dat etikettering en identificatie van alle pure chemische stoffen op een éénduidige manier moet gebeuren. De wet wordt van kracht op 1 december 2010. Vanaf die datum worden geen afwijkingen meer toegestaan.

SPC is een dochter van Brady en dé specialist in productie en verkoop van sorbent adsorptiematerialen. Op de Macropakstand werd plaats gereserveerd voor het SPC-aanbod opvangbakken en oplossingen voor een nette én veilige opslag.

Oplossingen voor zoneafbakening, logistieke en magazijnidentificatie dragen eveneens bij tot een veilige werkvloer. Ook vloermarkering hoort daarbij.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)