DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Markware-label software van Brady is Vista-compatibel

  • 06/01/2009, Zele

  • Brady speelt met de ontwikkeling van de Vista-compatibele versie van Markware in op een groeiende vraag van het cliënteel. Een nieuw voorbeeld van klantgerichtheid bij de specialist in complete identificatieoplossingen.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

De IT-specialisten bij Brady werken momenteel aan een Markware Vista-pakket voor alle Europese talen. De lancering ervan is gepland voor het voorjaar van 2009. Toch kunnen Brady-klanten die reeds over Markware beschikken, nu al genieten van zowel een Vista-upgrade als van de reeds bestaande VS-versie van het Vista-pakket. Deze Amerikaanse versie omvat alle Europese graphics en toepassingen, maar is enkel beschikbaar in Engels, Frans, Spaans en Portugees.

Klanten die zijn overgeschakeld op het Vista-besturingssysteem en die hun huidige Markware-uitvoering willen upgraden, kunnen dat heel eenvoudig doen door te surfen naar de Engelse website van Brady Europe. Daar kunnen ze via de sectie downloads zowel de Markware 3.7 upgrade als de Markware Vista compatibele printerdrivers downloaden. Een minimale inspanning om daarna weer volop de talrijke mogelijkheden van de Markware-software bij het ontwerpen en maken van labels te benutten.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)