DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Seattle en Montana:
Stijlvolle signalisatie in het Deluxe-assortiment van Brady

  • 11/09/2008, Zele

  • Op veel plaatsen en in veel omgevingen moet signalisatie niet enkel functioneel, maar ook stijlvol zijn. Denk maar aan ontvangstruimtes, hotels, musea, sportclubs en tal van openbare gebouwen.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Voor die plaatsen waar pictogrammen moeten voldoen aan de wettelijke richtlijnen en waar toch de nodige elegantie gewenst is, breidt Brady haar pictogrammenassortiment uit met DeLuxe Signs.

Seattle
Eerste nieuw product binnen het gamma DeLuxe Signs zijn de Seattle-pictogrammen. De bedrukking bevindt zich onder een harde bovenlaag in PVC. Deze pictogrammen hebben een hoogglansafwerking en afgeronde hoeken. De 1 mm dikke laag is UV-bestendig en uitermate duurzaam. Een lichte constructie die dankzij de sterke lijmlaag, de gemakkelijk te verwijderen liner (drager) en de flexibiliteit van het materiaal eenvoudig te bevestigen is, ook op gebogen wanden.

De kwalitatief hoogwaardige afwerking en de stijlvolle, discrete look maken de Seattle-pictogrammen geschikt voor toepassing in elke ruimte.

Montana
Wie nog een stap verder wil gaan, kiest voor Montana. Deze DeLuxe-reeks pictogrammen worden aangeboden onder een bord in Plexi-glas van 4 mm dikte. Het geheel wordt eenvoudig gemonteerd met behulp van 4 fraaie bevestigingen in roestvast staal (inox). Net als de Seattle-pictogrammen is ook Montana UV-bestendig en duurzaam. Het prestigieuze design geeft een meerwaarde aan de signalisatie in elke stijlvolle omgeving.

Alle Seattle- en Montana-pictogrammen zijn per stuk verkrijgbaar. Tot het gamma behoren tal van tekens zoals ondermeer nooduitgang, brandblusser, toiletten, richtingspijlen en receptie.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)