DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Nieuw instapmodel onder de thermische transfer printers: Snel en duurzaam kwaliteitsprinten met de Brady BBP11

  • 16/03/2009, Zele

  • Brady lanceert de BBP11, een kleine doch uitermate efficiënte thermische transfer printer die een uitstekende printkwaliteit combineert met een hoge printsnelheid. Het gebruiksvriendelijke toestel print labels, tapes, kabelmerkers en krimpkousen.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Brady lanceert de BBP11, een kleine doch uitermate efficiënte thermische transfer printer die een uitstekende printkwaliteit combineert met een hoge printsnelheid. Het gebruiksvriendelijke toestel print labels, tapes, kabelmerkers en krimpkousen. Elke toepassing, die identificatie vereist binnen de industriële (algemene, elektrische, datacom, elektronische) en laboratoriummarkt, was dankzij dit kostenbesparende instapmodel nog nooit zo eenvoudig.

De BBP11 is compact en geschikt voor een groot gamma beprintbare materialen. De dubbele printerbehuizing resulteert in een langere levensduur, terwijl de zeer accurate beprintbaarheid (300 dpi) zorgt voor hoge-kwaliteitslabels met een nauwkeurige bedrukking en een miniem materiaalverlies bij de opstart.

De BBP11 wordt aangeboden met een drievoudige communicatie-uitrusting (USB, LPT en serieel) en een standaard netwerkaansluiting. Hierdoor kan de printer gemakkelijk worden geïntegreerd in elke bedrijfsapplicatie. Voor het afdrukken van tekst, logo's of barcodes (1D en 2D) is de BBP11 de ideale oplossing. Naast algemene en productidentificatietoepassingen, is dit toestel onder meer ook geschikt voor draad- en kabelmarkering, het aanmaken van naamplaatjes en de identificatie van vrijwel alle laboratoriumtoepassingen.

Bij de printer wordt een gratis labeling softwarepakket aangeboden waardoor u meteen aan de slag kan.

In deze economisch uitdagende tijden is de BBP11 de meest betaalbare oplossing.  

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)