DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Niet-geleidend en vonkvrij: Brady brengt veiligheidshangsloten met beugel in kunststof.

  • 05/08/2009, Zele

  • De nieuwe Brady-veiligheidshangsloten met kunststof beugel zijn ideaal voor elektrische toepassingen doordat de kunststof beugel een mogelijke elektrische stroom van beugel naar sleutel doeltreffend onderbreekt.
  • Bedrijf: Brady Benelux

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

De nieuwe Brady-hangsloten met kunststof beugel zijn meer dan zomaar een reeks hangsloten in frisse kleurtjes. Dit veiligheidshangslot is ideaal voor elektrische toepassingen doordat de kunststof beugel een mogelijke elektrische stroom van beugel naar sleutel doeltreffend onderbreekt. Bovendien beschermt de gepatenteerde geïsoleerde sleutelkern gebruikers tegen schokken wanneer ze de sleutel in het slot steken.

Deze hangsloten met kunststof beugel worden toegevoegd aan het bestaande Brady-aanbod hangsloten met beugels in gehard staal.

Naast de niet-geleidende en vonkvrije behuizing hebben de nieuwe veiligheidshangsloten nog andere troeven.  Compact en licht en met hun geribbelde structuur bieden ze een betere grip voor een gemakkelijke handling. De sloten zijn bestand tegen extreme temperaturen, chemische stoffen en corrosie.

Elk hangslot wordt geleverd met één sleutel. Deze laatste is onverwijderbaar wanneer het slot open is. De sloten zijn standaard verkrijgbaar in "key different"-uitvoering (KD); in één pakket zitten 6 sloten in zwart, blauw, rood, oranje, groen en geel. De precisiecilinder met 6 stiften levert evenveel unieke sleutelvarianten op en zorgt dus voor een nog betere beveiliging tegen manipulatie. Andere sleutelsystemen en registratie zijn trouwens mogelijk.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Postbus 244
3300 AE  Dordrecht
NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)