DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Butti s.r.l.

(Butti s.r.l.)

Het bedrijf is al meer dan 35 jaar actief voor het ontwerp en de constructie van uitrustingen voor de industrie en de bouwsector.


Informatie en/of prijsopgave aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Gedetailleerde informatie over Butti s.r.l.

Butti s.r.l. is een bedrijf dat al meer dan 35 jaar actief is voor het ontwerp en de constructie van uitrustingen voor de industrie en de bouwsector.

Op die manier wist het bedrijf zich te profileren als leader op de markt dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de producten.

De grote ervaring die in deze jaren werd verworven, verrijkt door de toewijding van de bestuurders en het meesterschap van hun productie, heeft ervoor gezorgd dat het merk Butti na verloop van tijd een befaamd merk in Italië maar ook in het buitenland werd, dat meteen met betrouwbaarheid en bekwaamheid wordt geassocieerd.

De uitrustingen voor de industrie van Butti maken immers elke dag deel uit van de werkdag van vele werknemers en ondernemingen, zowel in Italië als in de rest van de wereld: aan de hand van deze werktuigen worden de meest uiteenlopende producten en materialen verplaatst, verzameld en opgeslagen.

Onze producten zijn ad hoc bestudeerd en vormen verbeterende oplossingen die tot doel hebben om de levenskwaliteit van onze klanten te verhogen. Dankzij deze modus operandi is Butti werkzaam in een regime van gecertificeerde kwaliteit krachtens UNI-EN-ISO3834 deel 2 en van het Europese merk van het lassen EWF. Bovendien dragen alle producten het EG-keurmerk in toepassing van de Europese EN-normen en de ASME-norm voor Amerika.

Verder zijn alle realisaties van Butti aan het Tüv Proficert Product-certificaat onderworpen, onderdeel van de Duitse instantie Tüv Hessen.

Kwaliteitscertificaten TUV, IIS CERT, EVF
Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Via Mayer, 13
24034  Cisano Bergamasco
Bergamo - ITALIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)
Producten van Butti s.r.l.

.C-CTA-275949523