Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De belangrijkste activiteiten van de onderneming zijn opslag en distributie van geconditioneerde goederen; veelal zuivelproducten. Als schakel tussen producent en consument verzorgt Lamberink voor haar klanten naast het transport ook onder meer opslag, orderpicking, warehousing en douanecolliverzegeling.
Het warehouse management systeem CALwms biedt Lamberink Transport BV een optimale ondersteuning van haar public warehousing processen. In oktober 2007 zal magazijnklant Katshaar Zuivel als eerste in CALwms worden ingevoerd. Op dit moment ontwikkelt CAL Consult samen met Exact Solution Partner Sense-IT uit Emmen de interfaces voor het project. De inzet van CALwms in dit crossdocking project waarborgt door het gebruik van SSCC-palletnummers de tracking en tracing in de distributieketen. Bovendien biedt CALwms een elektronische leverbon (DESADV) aan de ontvanger van de goederen.