CPS

Leverancier van eindverpakkingssystemen: dozenvulmachines, weegsystemen, dozenopzetsystemen, uitwerpsystemen voor afgekeurde producten, etc.

Stramproy, Limburg, Nederland

Over CPS

Sinds de oprichting in 1988, is CPS Packing Systems B.V. in staat geweest haar uitgebreide ervaring in de fabricage van verpakkingsmachines te integreren in de fabricage van “Casepackers”: inpakmachines of wel automatische dozenvulmachines die het handmatig vullen overnemen.

De producten van CPS kenmerken zich met name door de simpele technologische oplossingen, betrouwbaarheid en een afwerking van zeer hoge kwaliteit.

CPS Packing Systems ontwerpt en levert de nieuwste systemen voor eindverpakkingssystemen van gevulde zakken. CPS biedt een complete productlijn van professionele oplossingen voor het automatisch positioneren van flexibele zakken in kartonnen dozen, trays, kunststof kratten, rolcontainers… CPS ontwikkelt overigens ook systemen voor de algemene handling van kratten.

De systemen die CPS levert kunnen variëren van systemen voor de handling van zakken, dozenvulmachines, weegsystemen voor dozen, dozenopzetsystemen, uitwerpsystemen voor afgekeurde producten, etc. voor een totaaloplossing, met alle benodigde eenheden, binnen een verpakkingslijn. Zelfs palletisers en wikkelmachines behoren tot de mogelijkheden van CPS Packing systems B.V.

Aanbevolen bedrijven voor Verpakking

.C-CTU-275949445