DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Crepa

(Crepa B.V.)
Crepa is één van de grotere logistiek dienstverleners in de Benelux en gespecialiseerd in intern transport en magazijninrichting.


Gedetailleerde informatie over Crepa

Op de markt van intern transportmiddelen is Crepa één van de grotere aanbieders in de Benelux. Deze marktpositie is gerealiseerd door de sterke dienstverlenende mentaliteit die helemaal in het teken van de klant staat. In overleg met de klant zoekt Crepa altijd naar de meest optimale invulling van de intern transport behoefte. Kostenbesparend en probleemgericht denken hebben geleid tot betrouwbare oplossingen en een gevestigde reputatie op het gebeid van intern transportmachines en opslagsystemen.

De organisatie heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die de klant alle zorgen voor het beheer van intern transportmachines uit handen neemt. Crepa biedt een totaaloplossing op het gebied van transportmiddelen en magazijninrichting als dienstverlener en als serviceprovider. Deze unieke outsourcingsformule Crepa Control is een begrip geworden waarin het operationeel/technische en het financieel/ administratieve beheer zijn samengevoegd in één totaal contract.

Crepa is distributeur van Cat Lift Trucks en biedt de klant een full line product range op het gebied van heftrucks en magazijntrucks. Kracht, duurzaamheid, lange levensduur, bedieningsgemak en een optimale ergonomie zijn sleutelfactoren van de Cat Lift Trucks producten.

Telefoon
Tonen
Adres Fleminglaan 5
2289 CP  Rijswijk
Zuid-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Crepa

Heftrucks kunnen met droge banden naar binnen

28/03/2013, Rijswijk - Natte vloeren in magazijnen en productieruimtes vormen een gevaar voor personen evenals voor rijdend materieel, het Profile DryZone Gate® geïmporteerd door Crepa BV zorgt voor een droge vloer.

Collission Sentry van Crepa wint Award

28/03/2013, Birmingham (Groot-Brittannië) - De Collision Sentry werd beoordeeld door een jurypanel van experts, er is gekeken naar de hoogste meetbare veiligheidsbijdrage en percentage reductie van ongevallen in magazijnen en productieruimtes.

Nieuwe FH12’s voor Crepa

07/03/2011, Rijswijk - Crepa, importeur van Cat Lift Trucks, heeft haar eigen transport vloot vernieuwd met 3 nieuwe Volvo FH trekkerchassis.

Producten van Crepa

.C-CTU-275949569