Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Palletfabriek R. Derksen is een middelgroot bedrijf dat jaarlijks ca. 1.500.000  nieuwe 4-weg pallets produceert en daarnaast 1.000.000 gebruikte pallets repareert en verhandeld. De pallets vinden hun weg in Nederland, Duitsland en België.

Voor de nieuwe productielijn die pallets speciaal voor de steen industrie produceert hebben ze een nieuwe Caterpillar 3,5 ton diesel vorkheftruck in gebruik genomen. Deze truck wordt alleen buiten ingezet en is speciaal uitgerust met een overdruk cabine en een volledig automatische airconditioning voor de chauffeur die longemfyseem heeft. Het recyclen van pallets heeft tot gevolg dat er veel stof in de lucht zit. De cabine, waarin de druk 100 pascal (1 milibar) hoger ligt dan de atmosferische druk zorgt in combinatie met de airconditioning en het gefilterde overdruksysteem dat het stof buiten de cabine blijft zodat de chauffeur zijn werkzaamheden op de heftruck met veel plezier kan blijven verrichtten.

Sinds enkele jaren heeft de palletfabriek Caterpillar vorkheftrucks in gebruik waarbij diverse 3,5 tonners uitgerust zijn met dubbele vorken om het los en laad proces te vergemakkelijken.

Voor meer informatie over deze heftruck of één van de andere trucks uit de Cat Lift Trucks-range kunt u contact met ons opnemen.