Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Met het oog op de huidige economische situatie wordt productiviteit steeds belangrijker, de logistieke managers kunnen hun voordeel doen met de verbeterde orderpick snelheden die kunnen worden bereikt met de nieuwe low level orderpicker - de NO20NE van Cat Lift Trucks.

Dankzij het 40% langere bestuurdersplatform met brede instap en afgeronde hoeken kunnen chauffeurs de orderpicker snel en gemakkelijk betreden en verlaten of als passage gebruiken indien men aan de beide zijden van een gangpad moet picken, ook maakt het verbeterde acceleratievermogen de verplaatsingstijden tussen de picks korter dan ooit. Deze verbeteringen samen zorgen voor een aantoonbare 20%-stijging van de orderpick productiviteit in de praktijk in vergelijking met de oude NO20S.

Goede ergonomische eigenschappen dragen eveneens bij aan de productiviteitsverhoging en ook op dat vlak boekt de NO20NE uitstekende resultaten. In plaats van een traditioneel dodemanspedaal (die de bestuurders in een bepaalde houding dwingt omdat deze ingedrukt moet zijn), wordt deze functie op de NO20NE overgenomen door het volledige bestuurdersplatform, de bestuurder kan dus elke gewenste houding aannemen en zich naar believen verplaatsen om de meest comfortabele arbeidspositie in te nemen. Het ruime platform heeft ook nog een lage opstap en een ergonomisch gevormde rugleuning zodat de bestuurder constant comfortabel kan werken.

Een verstelbaar, multifunctioneel automotive stuurwiel stelt de bestuurder in staat de voornaamste stuur-, hef- en daalfuncties met één van beide handen te bedienen, zelfs bij het achteruit rijden, zodat hij minder snel vermoeid raakt en de truck intuïtief en foutloos kan besturen. De orderpicker is echter ook verkrijgbaar met een conventioneel elektronisch stuur en een optionele walk-by-side-functie, waarmee de bestuurder de NO20NE kan bedienen terwijl hij naast de truck loopt; de picking snelheid kan hiermee nog meer verhoogd worden daar waar de picks niet ver van elkaar verwijderd zijn.

De veiligheid wordt nog eens extra gewaarborgd door middel van een progressieve besturing, een automatische snelheidscontrole in bochten en door een systeem dat de maximumsnelheid beperkt op basis van het gewicht van de vervoerde last - en dit is allemaal standaard. De truck heeft ook een Pincode toegang en elke chauffeur kan zijn specifieke voorkeuren voor veiligheidsrelevante parameters zoals acceleratie en topsnelheid instellen. Hoewel ongebruikelijk voor een laag heffende order picker, wordt de NO20NE standaard uitgerust met LED-koplampen, die automatisch worden ingeschakeld wanneer de truck wordt gestart en met rijrichtingaanwijzers welke d.m.v. drukknoppen bediend wordt. Dit in combinatie met het nieuwe opvallende design van de orderpicker maakt dat andere chauffeurs of voetgangers de aanwezigheid of de rijrichtingintentie van de NO20NE wel moeten opmerken.

Ook qua duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid mag de NO20NE er zijn. Voor het energiepakket kan men kiezen uit een energiepakket van 24V 375Ah- of een 24V 465Ah, die gemakkelijk bereikbaar achter de bestuurdersruimte is geplaatst. De AC-motor van de truck levert uitstekende prestaties met onderhoudsintervals van maar liefst 600 uur. Bovendien is de NO20NE zó ontworpen dat alle  onderdelen goed en snel bereikbaar zijn, onderhoud kan snel worden uitgevoerd.

De nieuwe NO20NE beschikt over een uitgebreide reeks afzonderlijke opties zodat deze gemakkelijker dan ooit kan worden aangepast aan specifieke behoeften. Behalve deze afzonderlijke opties kan men tevens kiezen uit vier verschillende optiepakketten voor verschillende list-picking, RFI gerelateerde picking en voice-picking. , ook optioneel is een batterijwissel systeem bestaande uit een wisselslede en  een beveiligde batterijvergrendeling.

De nieuwe NO20NE is slechts één van een hele reeks uiterst hoogwaardige oplossingen die Cat Lift Trucks aanbiedt via een uitgebreid wereldwijd netwerk van dealers. Het programma bestaat uit elektrische, LPG en diesel heftrucks en een uitgebreide reeks magazijntrucks als pallettrucks, stapelaars, laag- en hoogheffende orderpickers, reachtrucks en meerweg-reachtrucks.

Voor meer informatie over één van deze orderpickers of een andere trucks uit de Cat Lift Trucks-range kunt u contact met ons opnemen.