Csi

Ontwerp en implementatie van innovatieve material handling systemen voor productie- en distributiebedrijven binnen de FMCG-markt.

Raamsdonksveer, Noord-Brabant, Nederland

Over Csi

Wereldwijd is Csi een betrouwbare partner voor ontwerp, productie, levering en installatie van volledig geïntegreerde logistieke systemen voor material handling en productdistributie.

Vele vooraanstaande producenten van “Fast Moving Consumer Goods” (FMCG) maken gebruik van onze systemen, met name producenten in de levensmiddelen- en drankindustrie en hun distributeurs. De prestaties van Csi voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en garanderen de continuïteit van hun bedrijfsactiviteiten.

Op basis van de logistieke behoeften van onze klanten vinden wij doeltreffende oplossingen op het gebied van transport, material handling, palletiseren en magazijninterfaces. Wij bieden een turn-key oplossing die in huis ontworpen en geproduceerd wordt en waarin ook machines van derden opgenomen kunnen worden. Op deze wijze bieden wij onze klanten een op maat gesneden totaaloplossing.

Csi levert systeemoplossingen voor:


  • Intern transport
  • Verpakken
  • Palletiseren
  • Automatisch beladen van vrachtwagens
  • Laagsgewijs orderpicken

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392