Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Pallet i-Veyor

Product van het bedrijf Csi

Een productlijn van modulaire palletconveyors. Hoge kwaliteit materialen en frequentiegeregelde aandrijvingen.

De pallet i-Veyor is een productlijn van modulaire palletconveyors. Door zijn mechatronische ontwerp en geïntegreerde modulaire software is het gemakkelijk elk pallettransportsysteem te configureren. Het gestandaardiseerde en geïntegreerde elektrische besturingssysteem verkort de levertijd en de inbedrijfstelling bij een verhoogde systeembetrouwbaarheid en -beschikbaarheid.

Door gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen en frequentiegeregelde aandrijvingen is bedrijfszekerheid gegarandeerd en worden de operationele kosten beperkt tot een minimum. Door verregaande standaardisatie zijn onderdelen eenvoudig te onderhouden en te vervangen.

Het Pallet i-Veyor concept bestaat uit kostenbesparende modules die maximale systeembeschikbaarheid garanderen en voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaards.

Beschikbare documenten

Bedrijfsgegevens Csi

Csi

Ontwerp en implementatie van innovatieve material handling systemen voor productie- en distributiebedrijven binnen de FMCG-markt.

Raamsdonksveer ,Nederland

.P-CTU-275949392