Customs Knowledge

Specialist in douanerecht: opleidingen, advisering, compliancebeleid, procederen bij Rechtbank of Gerechtshof en maatwerk.

Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland

Over Customs Knowledge

Internationale handel is door de vele verschillende regels, de complexe douanewetgeving en grote belangen werk voor specialisten. Zowel voor een klein als groot bedrijf is het essentieel dat zij volledig en tijdig op de hoogte is van de wetgeving op douanegebied, maar bijvoorbeeld ook in het kader van “safety en security” of gezondheidsbepalingen. Kennis is daarbij een eerste vereiste.

In deze kennis voorziet Customs Knowledge. Kennis om medewerkers op te leiden. Kennis om te adviseren bij projecten of nieuwe productgroepen of het verbeteren van uw compliancebeleid. Of kennis om zonodig te procederen bij Rechtbank of Gerechtshof.

Naast deze kennis staat maatwerk centraal. Maatwerk zodat de opleiding of het advies optimaal is afgestemd op uw product, bedrijfssituatie en medewerkers.

De grondslag van de kennis van Customs Knowledge wordt gevormd door jarenlange ervaring binnen de Nederlandse Douane en advocatuur en het verzorgen van opleidingen voor zowel de Douane zelf als een scala van instituten, doelgroepen en onderwerpen. Customs Knowledge; met recht “Specialisten in douanerecht”.

.C-CTU-2932698004