DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Cyklop weet klanten te binden!

  • 03/06/2009, Zwolle

  • Cyklop is internationaal toonaangevend op het gebied van binden en bundelen van bloemen en de productie van complete bloemenverwerkingslijnen.

 

Cyklop is internationaal toonaangevend op het gebied van binden en bundelen van bloemen en de productie van complete bloemenverwerkingslijnen.

Niet voor niets is Cyklop 's werelds grootste producent van elastiekbinders en 's werelds grootste leverancier van bindelastiek. Door goed te anticiperen op wensen en behoeften uit de markt, hebben vele bloemenverwerkingslijnen hun weg inmiddels gevonden naar eindgebruikers in binnen- en buitenland.

Lange ervaring

Cyklop heeft haar succes vooral te danken aan de enorm lange ervaring en continue ontwikkeling van haar bindapparatuur en bloemenlijnen. Al in een ver verleden heeft zij haar bindtechniek naar Nederland gehaald. Cyklop voert het ontwerp en de productie uit in eigen beheer, wat de juiste kwaliteit garandeert.

Breed aanbod

Paradepaardje in het assortiment is de Cyklop elastiekbinder, die veel wordt gebruikt in de internationale sierteelt, zowel bij kwekers als handelaren. Ook levert Cyklop bindelastiek Cylastic® in verschillende soorten en uitvoeringen. Deze kunnen op ALLE bindmachines worden gebruikt.

De bloemenverwerkingslijnen van Cyklop kunnen geheel worden aangepast aan de behoeften van de eindgebruiker, zoals de gevraagde lengte, uitvoering, indeling, capaciteit en het te verwerken product. Omdat elk segment in de sierteelt weer andere, specifieke eisen en wensen stelt, biedt Cyklop de juiste oplossing voor onder andere groothandelaren, exporteurs en importeurs, boeketterieën, kwekerijen en aanverwante organisaties.

Kijk voor onze speciale actie op onze website of neem telefonisch contact met ons op.

Telefoon
Tonen
Adres Benjamin Franklinstraat 5
8013 NC  Zwolle
Overijssel - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)