DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

De Koningh Coding & Labeling

(De Koningh Coding & Labeling B.V.)
Adviseert, levert, installeert en onderhoudt systemen om producten en verpakkingen te voorzien van een (bar-)code, tekst, datum of afbeelding.


Gedetailleerde informatie over De Koningh Coding & Labeling

De Koningh Coding & Labeling verkoopt systemen om producten en verpakkingen te voorzien van teksten, tijdcoderingen, barcodes, logo’s en grafische voorstellingen.

Wij adviseren, installeren en verlenen service op het gebied van productidentificatie op consumentenverpakkingen, distributieverpakkingen en industriële toepassingen, zoals de vermelding van de houdbaarheidsdatum op melkpakken of bierflessen, barcoderingen op golfkartonnen dozen, pennen of identificatie-nummers op auto-onderdelen.

De toepassing van het brede scala aan producten wordt verricht op basis van inkjet (printen), labeling (etiketten), laser of thermal transfer.

Kwaliteitscertificaten VCA, ISO 9001
Telefoon
Tonen
Adres Geograaf 8
6921 EW  Duiven
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van De Koningh Coding & Labeling

Nieuwe folieprinter verkrijgbaar bij De Koningh: Valentin Flexicode!

05/01/2012, Duiven - Producent Carl Valentin heeft een nieuwe folieprinter ontwikkeld als aanvulling op hun huidige succesvolle series.

Nieuw! De enige echte Self Service inkjetprinter: De Linx CJ400

18/10/2011, Duiven - De huidige succesvolle Continuous Inkjet printers worden aangevuld met het nieuwe codeersysteem: de Linx CJ400.

De meeste compacte DoD-inkjetprinter uit de Omega-serie van Atlantic Zeiser: de Omega 20/25

19/05/2011, Duiven - Op de Interpack beurs, welke gehouden is van 12-18 mei te Düsseldorf, Duitsland, introduceerde Atlantic Zeiser GmbH de nieuwe Omega 20/25, de meest compacte DoD-inkjetprinter uit de Omega-serie.

Producten van De Koningh Coding & Labeling

.C-CTU-275949741