Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Voor de organisatie een must om op deze beurzen aanwezig te zijn om te laten zien dat we ook voor ú de juiste oplossing(en) in huis hebben.

Op deze beurs zal de De Koningh haar complete range met stuk voor stuk high end producten presenteren.

Onder andere de uitermate betrouwbare e-SolarMark Fiber Laser, die zowel statisch als dynamisch kan coderen. De ‘cost of ownership' is bij de e-SolarMark Fiber Laser baanbrekend laag, aangezien er geen verbruiksartikelen nodig zijn.

Ook de revolutionaire inkjet printer Linx 7300 laat De Koningh zien op de beurs. Continue inkjetprinters kunnen uw codeerkosten met wel 50% reduceren, vergeleken met andere printers!

De Valentin Dynacode bedrukt met hoge resolutie de meest uiteenlopende variabelen zoals ingrediëntendeclaraties en barcodes op folieverpakkingen. De folieprinter kan eenvoudig in zowel horizontale als verticale verpakkingsmachines worden geïntegreerd. Daarnaast is deze folieprinter toepasbaar op zowel intermitterende als continue verpakkingsmachines. Nu ook leverbaar in IP 65 uitvoering.

En dit is nog maar een kleine greep uit het complete assortiment van De Koningh.

Nieuwsgierig? Bezoek ons op de beurs!

Bakkersvak (22 & 23 mei van 12.00 - 20.00 uur): standnummer C1000
Foodtech (25 & 26 mei van 9.30 - 17.00 uur): standnummer D1004