Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Deze nieuwe compacte machine is tot grootse dingen in staat. De compacte behuizing bevat hightech PC technologie waardoor de machine uiterst snel is en tot topprestaties leidt!

Ontwerpen en printerinstellingen kunnen direct op de 10,4 inch touch screen scherm ingegeven worden. Gebruik is door de zeer gebruikersvriendelijke menu’s een verademing. Hiermee kunnen o.a. productomschrijvingen, gegevens over de inhoud, uiterste verkoopdata, barcodes en nummerseries. Het is zelfs mogelijk een GS1 Datamatrix ECC200 code te printen. De maximale printhoogte bij het gebruik van 1 printkop is 12,5 mm en 25mm bij het gebruik van 2 printkoppen. Alle Windows® True Typefonts kunnen gebruikt worden.

Door gebruikt te maken van standaard interfaces zoals RS232, USB, LAN of WLAN is o.a. koppelingen met een externe database geen probleem. De “Compactline Cube” werk met de bewezen Hewlett-Packard technologie waarmee perfecte afdrukken gemaakt kunnen worden tot 600 dpi.

Vanwege zijn compactheid kan het systeem simpel en probleemloos geïntegreerd worden in ieder productieproces.