Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De Linx 4900BC is een robuuste Continuous Ink Jet (CIJ)-printer. In combinatie met een in huis ontwikkelde inkt, welke garant staat voor een duurzame codering, én een uniek luchtmessysteem voor droging, zorgt de 4900 BC voor een betrouwbare werking bij de gewenste hoge snelheden.

Om de duurzaamheid van de opgedrukte code te garanderen is de Linx 4900BC voorzien van de veelzijdige zwarte inkt (1058), een nieuwe inkt die dankzij uitstekende hechting uiterst geschikt is voor het afvullen van flessen.  De inkt, die ideaal is voor glas, PET en PLA, dringt door condenswater heen en zorgt voor goede printkwaliteit en uitstekende duurzaamheid tot het tijdstip dat de inkt desgewenst in flessenspoelmachines wordt verwijderd.

De introductie van de Linx 4900BC is gebaseerd op uitgebreide communicatie met de branche van bottelaars. Uit recent onderzoek kwam naar voren dat uitvaltijden en codekwaliteit de belangrijkste punten van overweging bij de aanschaf van codeersysteem zijn.  Alle uitvaltijden verlagen de concurrentiekracht, dus de unieke eigenschappen van de Linx 4900BC zijn ontwikkeld om uw lijn draaiende te houden.