Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Krachtig:
Deze controller kan omgaan met alle typen variabele data, tekst of afbeeldingen. Het is in staat om simultaan te draaien tot 8 printkoppen met een snelheid van 1 meter per seconde. Ook detecteert het automatisch de verbonden koppen: Xaar 18, 34 of 54mm, SEIKO 72mm en zelfs een combinatie van verschillende types printkoppen. Het is de meest intelligente controller in de geschiedenis als het gaat om aansturing van inkjetprinters.

Modern:
Met zijn touchscreen, kleurenafbeeldingen en geïntegreerde ontwerp software, biedt de Master-serie controller een simpele user interface die compleet, aantrekkelijk en intuïtief is. De controller is volledig programmeerbaar en aanpasbaar.

Communicatie:
De Master-serie controller heeft 5 communicatiepoorten en tot 15 inputs/outputs. De controller past op alle typen applicaties en levert toegang tot alle standaard communicatiesoorten die in de industrie gebruikt worden: RS232, Ethernet, USB en WiFi.

Aanpasbaarheid:
Verenigbaar met 12 modellen printkoppen. De Master-serie controller is verkrijgbaar in 9 verschillende uitvoeringen. Met een eindeloze uitbreiding van het geheugen via de USB poort, is de controller een technisch hoogstandje.

Integreerbaar:
Stand-alone of online, de Master-serie controller is overal te integreren met ontwerpsoftware (CodeX®) of database linking software (PADDI). Bovendien wordt het middels gebruik van RiX®, een ‘Data Brug' gelegd tussen verkoop, productie en logistiek. Een bijkomend voordeel is dat de verschillende codeertechnologieën real time gemonitord worden en alle productie- informatie centraal is opgeslagen.

Kortom, deze hoogbegaafde, flexibele maar bovenal betrouwbare Master Series Controller, geeft de industrie de meest complete en efficiënte oplossing voor haar identificatie- en traceability applicaties.