Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

De Koningh Coding & Labeling zal tijdens de Freshtec een aantal verschillende applicaties tonen, die veelal in de versbranche worden toegepast. Zo wordt er een opstelling getoond van sluitclips voor plastic zakken, die met een kleinkarakter inkjetprinter van een houdbaarheidsdatum wordt voorzien. Deze printer is overigens een primeur van Linx, namelijk het nieuwe type 7300. Het is de opvolger van het succesvolle model 6900, uitgebreid met een reeks aan features, die het risico van onvoorziene uitgaven sterk terugdringt. Met deze nieuwe printer wordt er tegen de laagst mogelijke operationele kosten storingsvrij gecodeerd, met een minimale stilstand tot gevolg.

De reeks aan nieuwe features van de Linx 7300 bestaat o.a. uit het dynamisch aanpassen van het service interval, om er zeker van te zijn dat de klant alleen betaalt voor het hoognodige onderhoud. De FullFlushTM printkop zorgt ervoor dat deze automatisch volledig wordt gereinigd. Daarnaast is er een SureFillTM systeem, dat voorkomt dat de verkeerde inkt en solvent wordt bijgevuld. En met de bijgeleverde QuickSwitchTM software wisselt u storingsvrij van boodschap middels een scanner. Kortom, allerlei nieuwe snufjes die het nog gemakkelijker maken het systeem zonder problemen draaiende te houden, zodat men zich kan richten op die delen in het productie- en verpakkingsproces, die wel veel aandacht vragen. Met deze kostenbesparende mogelijkheden die de Linx 7300 biedt, is de gemiddelde besparing per jaar zo'n €3.935 per jaar ten opzichte van andere merken. En ter introductie levert De Koningh er tijdelijk ook nog gratis een barcodescanner bij.

Nieuwsgierig? Bezoek ons op stand 2000.