DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Transport & Logistics 2012 op RTL-Z Businesslinks

  • 24/11/2011, Oosterhout

  • Woensdag 28 en donderdag 29 maart 2012 vindt de 7e editie van Transport & Logistics plaats in het industriële hart van Nederland, Rotterdam.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Met al 70% van de beursvloer gevuld met exposanten en diverse praktische lezingen belooft de vakbeurs het succes van de afgelopen editie te overtreffen. Op RTL-Z Businesslinks licht Bianca Wouters, sales executive bij easyFairs, het inhoudelijke programma toe. Het thema dat centraal staat is: de toekomstvisie op transport en logistiek.

Met de verwachting dat de (internationale) goederenstroom een vlucht zal nemen, komt de sector voor de uitdaging te staan deze op een efficiënte manier te beheersen met zo min mogelijk belasting voor leefbaarheid en milieu. Aansluitend op dit thema staan er een aantal interessante lezingen op het programma tijdens beide beursdagen. Doelstelling is om de bezoeker een complete update te geven van de markt met praktische lezingen, vernieuwende inzichten en innovatieve concepten.

Eén van de lezingen, gegeven door Buck Consultants, gaat in op synchromodaal transport. Dit is de nieuwe term voor de fysieke aan- en afvoer van goederen via ‘the cloud' en tijdens de lezing wordt aangegeven hoe nieuwe mogelijkheden benut kunnen worden. Een ander onderwerp, gepresenteerd door Rabobank Nederland, is de verschuiving van het geografische zwaartepunt van de wereldhandel, wat vraagt om flexibiliteit binnen het bedrijfsproces en nog specifieker van het voorraadbeheer. Aan de hand van ‘best practices' zal in worden gegaan op tips om ook de voorraad in deze roerige tijden onder controle te houden en zelfs kosten te besparen. Verder wordt er door Green City Distribution kansen en mogelijkheden besproken op het gebied van stadsdistributie: hoe kan er efficiënter worden omgegaan met vracht voor de binnenstad?

Transport & Logistics 2012 wordt een editie met een sterk inhoudelijk programma, vernieuwende partnerships en een internationaal accent. Het biedt exposanten de uitgelezen kans om ‘gewoon zaken te doen' en te laten zien wat zij in huis hebben op het gebied van actuele thema's uit de markt. Bezoek onze website voor het complete programma, uw deelname of overige informatie.

 

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)