DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Van Geelen en easyFairs bundelen krachten

  • 12/07/2011, Oosterhout

  • Van Geelen Standinrichtingen nieuwe huisleverancier van easyFairs Netherlands BV.
  • Bedrijf: easyFairs

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Tijdens de vakbeurs BAKKERSVAK, 23 mei jl. hebben Johan Seijbel, General Manager van Van Geelen Standinrichtingen en Cornelien Baijens, Managing Director van easyFairs het contract ondertekend, waarbij Van Geelen de nieuwe partner wordt voor alle Nederlandse vakbeurzen van easyFairs. Van Geelen wordt hierbij exclusief leverancier van meubelen en tapijt.

Johan Seijbel verklaarde verheugd te zijn, "easyFairs is één van de toonaangevende onafhankelijke beursorganisatoren in Nederland en wij zijn blij om bij te kunnen dragen aan de verdere groei van easyFairs en natuurlijk alle klanten van easyFairs van dienst te kunnen zijn".

De keuze voor Van Geelen was volgens Cornelien Baijens een logische. "Van Geelen is onderdeel van de Boemer Rental Services Group die in Nederland marktleider is en verspreid over Europa 15 vestigingen heeft. Dit betekent dat Van Geelen een stabiele partner is die alle specialismen in huis heeft en dus een uitstekende partij is en onze exposanten een goede service kan bieden", aldus Cornelien Baijens.

Van Geelen zal haar assortiment via de beurswebsite van easyFairs aanbieden, waarbij exposanten via deze website zelf extra meubelen kunnen bijbestellen.

Over easyFairs®
easyFairs is Europees de belangrijkste organisator van verkoopgerichte vakbeurzen. easyFairs maakt het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen in een professionele omgeving. Met een hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs vakbeurzen in België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. easyFairs brengt verkoopgerichte vakbeurzen naar het hart van de markt.

Over Van Geelen Standinrichtingen
Van Geelen Standinrichtingen is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verhuur binnen de beurzenbranche. Als oudste bedrijf in deze branche (sinds 1890) weet van Geelen als geen ander wat organisatoren en exposanten nodig hebben voor hun beurs of evenement. Van Geelen levert dagelijks service op beurzen in en buiten Nederland.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Rue Saint-Lambert 135
1200  Brussel
BELGIË
(Klik hier om de kaart te bekijken)