Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Egemin bouwt verder aan zijn aanwezigheid in Zuid-Oost Azië met twee nieuwe strategische partnerships met Cotmac in India en THOK in China.

Samenwerking in India met Cotmac

De samenwerkingsovereenkomst met Cotmac Electronics Pvt. Ltd. werd begin september gesloten op de hoofdzetel van Egemin in Zwijndrecht. Cotmac en Egemin zullen met dit partnership samenwerken op de Indiase logistieke automatiseringsmarkt en samen logistieke projecten realiseren. Cotmac Electronics Pvt. Ltd. maakt deel uit van de grotere Cotmac Group en is een toonaangevende speler in industriële automatisering voor machinebouwers uit de textiel, staal en chemische industrie.

De overeenkomst vloeit voort uit de succesvolle samenwerking met Cotmac eerder dit jaar. Cotmac integreerde samen met Egemin een groot logistiek concept voor de nieuwe tandwielkastenfabriek van Hansen Transmissions in Coimbatore.

Samenwerking met THOK in China

Na strategische partnerships met andere logistieke integratoren gevestigd in de noorderlijke provincie Shanxi, de zuidelijke provincie Yunnan en de centraal gelegen provincie Hebei (Peking) sloot Egemin onlangs een vierde samenwerkingsovereenkomst met Tian Hai Oukang Technology Information (Xiamen) Co,.Ltd (Fujian). THOK zal voor Egemin AGV-projecten integreren op de Chinese markt, in de belangrijke Zuidoost-Chinese industriële regio tussen Hong Kong en Shanghai. Egemin boort met deze partnership een nieuwe Chinese regio met heel wat marktpotentieel aan.

Egemin is momenteel ook actief voor Hansen Transmissions in Tianjin (ten zuiden van Bejing) en integreert hier een volautomatisch palletmagazijn voor Hansen's nieuwste productie-unit voor windturbine-aandrijvingen voor de Chinese markt. Eerder dit jaar werd ook een AGV-systeem geleverd aan AGV-integrator Mirle.