Ekyma

Fabricage en ontwikkeling van industriële ultrasoon reinigingsmachines en systemeen.

Amsterdam, Noord Holland, Nederland

Over Ekyma

Onze ultrasoon systemen worden vervaardigd met een nieuwe technologie die de reinigingstijd tot 30% verkort ten opzichte van andere ultrasoon systemen. De generatoren en piëzo-elektrische omzetters worden door Ekyma zelf gefabriceerd en hebben veel meer vermogen, wat een goed funcionerende machine garandeert.

Deze reinigingssystemen reinigen met water en volledig biologisch afbreekbare reinigngsproducten, speciaal ontwikkeld voor ultrasoon apparatuur. Het reinigingsmiddel maakt ongeveer 3% van de tankinhoud uit en wordt door Ekyma verkocht.

Met deze ultrasoon units kunnen allerlij onderdelen van verschillende materialen, afmetingen en gewicht, 100% gereinigd worden zowel extern als intern. Allerlij soorten vuil als olie, kool, kalk, rubber, verfresten, roest, enz., worden verwijderd zonder dat er enig handwerk aan te pas komt.

Het bad is ongeveer 40 tot 60 dagen bruikbaar zonder het water te verversen, aangezien onze gehele lijn units met zelfreinigende filters en met een olie-oppervlakte aftap naar een hulpcompartiment, uitgerust is. Het water is hierdoor langer bruikbaar.

Verschillen met andere machines:

  • Meer ultrasoon vermogen.
  • Piëzo-elektrische transducers bij 28 kHz of 40 kHz, afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden.
  • Ultrasone generatoren vervaardigd door Ekyma Ultrasonidos.
  • Piëzo-elektrische transducers gesitueerd aan de zijkant van de tank waardoor de ultrasoon golven beter bereik hebben daar zij niet gehindert worden door het vuil op de bodem van de tank. Hierdoor wordt een maximale vibratie op het te reinigen onderdeel verkregen en wordt het resultaat in kortere tijd bereikt.
  • Detector met automatische uitschakeling bij een te laag waterpeil.
  • Detector met automatische uitschakeling bij een te hoge temperatuur (83ºC).
  • Funktie op het touchscreen voor het percentage te gebruiken reinigingsmiddel.
  • Roestvrij stalen frame constructie.
  • Volledig gebouwd met 2,5 mm dik roestvrij staal (304 en 316).

Ekyma Ultrasonidos, S.L. biedt haar klanten 3 jaar garantie, reageert direct op klachten en geeft uitgebreid advies over de technische mogelijkheden en het functioneren van de apparatuur.

Effectiviteit

De ultrasone golven dringen alle holle ruimtes binnen en geven een extreem schoon resultaat. Zelfs de meest ontoegankelijke ruimtes binnenin die onmogelijk te reinigen zijn met traditionele reinigings methoden worden 100% gereinigd.

Snelheid

Binnen enkele minuten wordt het vuil verwijderd zonder enige handmatige arbeid.

Besparingen

De hoeveelheid water wordt tot 80% gereduceerd en een bad heeft slechts 3% reinigingsproduct nodig, waardoor een zeer effectieve reiniging wordt bewerksteligd. Ook bespaart u veel arbeid.

Certificaten:

CE

.C-CTU-1076210309