Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Deze zelfrijdende knikarm telescoop hoogwerkers zijn uitgerust met een nog niet eerder vertoond Accu/diesel aandrijfsysteem, alsmede een betrouwbaar "pilot controll" besturingssysteem.

Dit betekent dat deze zelfrijder van Nifty de allereerste accu of diesel aangedreven knikarm is op de markt met een werkhoogte van meer dan 20 meter. De uitvoering van dit nieuwe Nifty type is in samenwerking met HWS tot stand gekomen.
HWS te Leiden kijkt duidelijk naar de toekomst waar het gebruik van diesel machines voor binnengebruik in de ban gaan vanwege de fijnstof promematiek.

De Nifty HR21 DE is een doorontwikkeling van de reeds zeer succesvolle HR21 D4x4 (diesel 4x4) machine, die in de verhuurmarkt een speciale plaats heeft ingenomen vanwege zijn lage eigen gewicht van slechts 6300 kg, maar in het bijzonder zijn grote zijdelingse bereik.

De komende weken levert Eurosupply nog zo'n 16 stuks van dit nieuwe Nifty type aan diverse verhuurbedrijven.