Exmore

Gespecialiseerd in de verkoop van productieapparatuur voor Kabel en Draadverwerking, Weestandslassen, laser- en lasermarkering, enz.

Beerse, Vlaanderen, België

Over Exmore

Exmore Benelux BVBA is een jonge, dynamische onderneming opgericht in maart 1993.

De verschillende markten waarin Exmore zich beweegt zijn:

  • Industrie van kabel- en draadverwerking.
  • Elektronica sector.
  • De markt voor labelling- en coderingsystemen.
  • Applicaties weerstandslassen en laserlassen.

Kabel- en draadsector omvat alle machines die gebruikt worden bij de verwerking van kabel- en draadproducten. Hiermee bedoelen we onder meer meetapparatuur - snij-, strip- , en krimpmachines of volautomatische verwerkingsmachines met tooling voor glasvezel, coaxkabels, elektrische draden en meeraderige kabels.

Voor de Elektronica-productiesector biedt Exmore een uitgebreid gamma aan producten, van gespecialiseerde inspectiesystemen tot volautomatische soldeermachines, SMD assemblagelijnen met zeer flexibele pick & place machines, stencilprinters en reflow systemen. Ook verbruiksgoederen zoals flux, stencils, pasta, soldeerstaven en- draden maken deel uit van het assortiment.

Op het gebied van Labelling en Codering richt Exmore zich vooral op de farmaceutische- voedings- en cosmeticaindustrie waarin Exmore wil fungeren als een centraal aanspreekpunt voor alle codeer- en etiketteerbehoeften in deze markt.

Exmore beschikt over kwalitatief hoogstaande machines om de verwachtingen van de klant in te lossen.

Exmore verkoopt ook machines voor de applicaties Weerstandslassen en Laserlassen van het merk Miyachi-Peco. Dit voornamelijk voor de medische en automobiel sector.

Daar wij beschikken over zeer goed opgeleid en gemotiveerd personeel- zowel technisch als administratief kunnen wij de professionele markt met de geschikte installaties voorzien.

Aanbevolen bedrijven voor Etikettering, markering en radiofrequentie

.C-CTU-275949741