Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Kennis van de relatie tussen comfort voor de bestuurder en de productiviteit, hebben ontwerpers van Mitsubishi Forklift Trucks er toe gebracht drie nieuwe series heftruck cabines, welke specifiek op de behoeften van bestuurders en bedrijven inspelen, te ontwerpen.

Ergonomie en comfort waren prioriteit in elk stadium van de ontwikkeling van de VersaCab,
PlusCab en Procab serie, welke bestemd zijn voor gebruik op de 1,5 tot 5,5 ton GRENDIA familie diesel- en LPG-trucks.

Van een eenvoudige maar doeltreffende dakplaat tot een geheel gesloten en van airconditioning voorziene stalen cabine, de VersaCab een serie cabines die een verscheidenheid aan flexibele configuraties biedt.

Tevens als optie te kiezen het bekroonde hi-vis beschermdak van een speciaal polycarbonaat, die over het algemeen ongeveer 250 keer sterker is dan glas of 30 keer sterker dan acryl (PMMA). Het biedt de bestuurder een geheel vrij uitzicht en beschermt tegen vallende voorwerpen, met inbegrip van voorwerpen zo klein als schroeven en bouten.

Een voorruit met gelaagd glas met een wis-was-systeem, een geharde achterruit, roll-up PVC deuren / ramen, of als alternatief stalen deuren met schuiframen behoren tot de aangeboden andere opties. Speciaal ontworpen alle GRENDIA modellen, de panelen kunnen snel worden verwijderd bij zomerweer.

De PlusCab, een retro-fit panelen cabine, is ontwikkeld voor klanten die al een GRENDIA heftruck hebben. Het biedt een all-weather bescherming en een optimale zicht rondom. Deze cabine heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kan snel worden gemonteerd op de bestaande truck.

Bij het creëren van de luxe Procab, volledig zwevende en kantelbare cabine, hebben de Mitsubishi ontwerpers een ruimte gecreëerd waarin de bestuurder zich uitstekend op zijn gemak voelt en efficiënter werkt.

Gemonteerd op vier zwevende rubber blokken, is het cabine-interieur effectief geïsoleerd tegen trillingen en lawaai... en de weersomstandigheden. De ergonomisch details: onder meer een luxe stoel, Fingertip hydraulische bediening, volledig gestoffeerd interieur en vele andere bestuurders gemakken.

De cabine heeft tevens de mogelijkheid om compleet naar achteren gekanteld te worden, wat zorg draagt voor een snelle toegang tot het motorcompartiment met minimale inspanning. Dit is zo ontworpen om regelmatige controles en sneller onderhoud mogelijk te maken.

Voor meer informatie over de bekroonde Mitsubishi Forklift Trucks range, bezoek onze website.