DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Nieuw bij JekaShop: glow in the dark tape

  • 10/09/2015, Nijmegen (Gelderland)

  • De ideale oplossing om ook in het donker de weg te kunnen vinden. De tape licht op zodra het donker is.

 

Nieuw bij JekaShop: glow in the dark tape, de ideale oplossing om ook in het donker de weg te kunnen vinden. De tape licht op zodra het donker is. In het licht is de tape wit en licht op in het donker (glow in the dark). Beschikbaar op rol, maar ook in de bekende vloermarkeringsvormen van Jeka.

Licht op in het donker gedurende één uur

In het donker licht de glow in the dark tape op en is daardoor zeer geschikt om de veiligheid verder te verhogen. Denk aan vluchtwegmarkering in situaties waarbij het licht is uitgevallen. Ook kan het worden gebruikt om uitstekende delen of gevaarlijke plekken in het donker te markeren. Wordt veel toegepast in magazijnen of warehouses.
De tape is gedurende circa één uur nalichtend, ruim voldoende als het wordt toegepast als vluchtwegmarkering. De glow in the dark tape kan natuurlijk ook toegepast worden voor decoratieve doeleinden, zoals in de kinderkamer.

Veel varianten beschikbaar

Beschikbare vormen: stip, driehoek, hoekstuk, T-stuk, X-stuk, ovaal, voetstap, pijl. Daarnaast is de glow in the dark tape uiteraard ook op rol verkrijgbaar: Superior Mark glow in the dark (overdag de gewenste kleur en in het donker de welbekende glow in the dark-kleur), lichtgevende tape (anti slip).

Telefoon
Tonen
Adres Zilverwerf 23
6641TC  Beuningen
Gelderland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)