Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Het doet ons groot genoegen u te kunnen meedelen dat per 23 september j.l. de aandelenpakketten van:

  • JEKA industriële efficiency BV
  • JEKA Organisations Systeme GMBH
  • JEKA USA Services Inc.

van de initiator en eigenaar, de heer John Kusters, zijn overgenomen door de houdstermaatschappij JEKA Beheer BV.

"Ik wil John Kusters bedanken voor de innovatieve, consequente en praktisch vormgegeven productenrange, die hij succesvol in de markt zette", aldus General Manager Henk Zoutenbier. "Producten ten behoeve van logistieke bewegwijzering, die dagelijks wereldwijd worden ingezet als dé oplossing voor een optimale magazijnomgeving."

Per 1 oktober 2011 berust de dagelijkse leiding van JEKA bij de volgende personen:

Rik Gerrits gaat, als Global Sales Manager, specifiek de voorgenomen verkoopexpansie vormgeven en de verschillende verkoopkanalen versterken. Het is evident dat zijn binnen JEKA opgedane kennis en kunde beschikbaar blijven voor de gehele organisatie.

Henk Zoutenbier zal, als General Manager, richting geven aan dit proces, zorgen dat het door de gehele organisatie wordt uitgedragen en dat het op efficiënte en klantvriendelijke wijze wordt ondersteund.

De partners binnen JEKA Beheer zien specifiek in de huidige, dynamische en efficiënte maatschappij, meerwaarde in de mogelijkheden van alle beschikbare digitale media om JEKA wereldwijd te doen groeien.

"We continue to change Wherehouses into Warehouses"