DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Jungheinrich

(Jungheinrich Nederland B.V.)

Met meer dan 12.000 medewerkers wereldwijd is het Jungheinrich concern één van de grootste leveranciers van heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen ter wereld.Gedetailleerde informatie over Jungheinrich

Kopen, leasen of huren?

U kiest met Jungheinrich voor A-kwaliteit uit Duitsland.

Wij bieden een uitgebreid programma aan heftrucks voor het omslaan, transporteren, opslaan of verzamelen van goederen. U vindt bij ons zeker de passende heftruck voor elke inzet.

Naast heftrucks en palletwagens hebt u een ruime keuze aan stapelaars, reachtrucks, orderpickers en trekkers. Jungheinrich hef- en magazijntrucks zijn energiezuinig, uiterst productief en voorzien van de nieuwste technieken.

Met meer dan 600 verschillende varianten magazijntrucks hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. Met meer dan 140 service monteurs, die 24/7 voor u klaar staan, komen uw heftrucks niet stil te staan.

Kwaliteitscertificaten ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, VCA**, BMWT keur
Telefoon
Tonen
Adres H.A. Lorentzweg 3
2408 AS  Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Persberichten van Jungheinrich

Wereldprimeur: Jungheinrich onthult eerste reachtruck met geïntegreerde lithium-ion accu

13/03/2018, Alphen aan den Rijn - Jungheinrich onthult vanochtend de ETV 216i: ’s werelds eerste reachtruck met een geïntegreerde lithium-ion accu. De toonaangevende fabrikant heeft de voordelen van de lithium-ion techniek gebruikt om een revolutionaire machine te ontwikkelen.

Jungheinrich zet in Venray eerste bestaande locatie om

06/02/2018, Alphen aan den Rijn - CEVA Logistics stapt over op lithium-ion magazijntrucks van Jungheinrich

Jungheinrich stapt in ruimtesystemen

05/09/2016, Alphen aan den Rijn - Exclusief partnerschap met fabrikant Kleusberg : Prefab ruimtes voor kantoren, kleedruimtes en control rooms. Jungheinrich als enige in staat om distributiecentra van A tot Z te realiseren. Meerdere verdiepingen zonder kostbare draagconstructie.

Producten van Jungheinrich

.C-CTU-275949339