DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

Gebruiksaanwijzingen downloaden via internet

  • 22/04/2008, Alphen aan den Rijn

  • Voortaan kunt u via internet gebruiksaanwijzingen downloaden voor alle modellen Jungheinrich trucks en batterijladers. En dat in vele verschillende talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Pools en zelfs Chinees.

 
Voortaan kunt u via internet gebruiksaanwijzingen downloaden voor alle modellen Jungheinrich trucks en batterijladers. En dat in vele verschillende talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Pools en zelfs Chinees. Handig als u ook buitenlandse werknemers in dienst heeft.

Waar was ook alweer die handleiding van de elektrische pallettruck of de batterijlader? Op deze internetsite vindt u hem voortaan beslist het snelst. Onder ‘Informatie & achtergronden’ klikt u op ‘Gebruiksaanwijzingen’. U kunt zoeken op het serienummer van de truck of lader, maar ook op bestelnummer (terug te vinden op uw factuur) of op typebenaming en bouwjaar.

Omdat veel bedrijven regelmatig werken met buitenlandse krachten, zijn de gebruiksaanwijzingen in diverse talen beschikbaar. Wat dacht u van ondermeer Nederlands, Engels, Duits, Italiaans, Pools, Hongaars, Lets, Bulgaars, Turks en zelfs Chinees? Zo kunt u alle werknemers eenvoudig de juiste instructies meegeven. En dat is wel zo veilig.

U kunt de gebruiksaanwijzingen direct en kosteloos downloaden in pdf-formaat. Heeft u niet de juiste software om de gebruiksaanwijzing te lezen? Geen nood, want via een link op onze website kunt u de software gratis downloaden.
Telefoon
Tonen
Adres H.A. Lorentzweg 3
2408 AS  Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)