Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Derde achtereenvolgende keer :

  • Award voor bezoekersmarketingcampagne
  • Derde achtereenvolgende winst
  • Uitgebreide campagne voor persoonlijk gesprek op stand
  • Thema CONNECT is een succes

Jungheinrich heeft een award gekregen voor haar ‘bezoekersmarketing’ rondom de vakbeurs Logistica 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. De Alphense onderneming wist met haar marketingcampagne met afstand de meeste bezoekers te genereren. Het is de derde achtereenvolgende keer dat Jungheinrich de prijs wint.

De award werd bij de afsluiting van de beurs uitgereikt door Martijn de Weerd, brandmanager Logistica 2015, en Nils Cramer, Account Manager bij Jaarbeurs. Het verschil met de nummers twee en drie uit de top drie was groot: gemeten naar voorregistraties (beursbezoekers die voorafgaand hun bezoek registreren) realiseerde Jungheinrich ruim een kwart meer bezoek dan de nummer twee en meer dan 2,5 keer zoveel als de nummer drie. Het bedrijf had een uitgebreide campagne opgezet om relaties uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek op haar stand.

Die stand stond dit jaar in het teken van ‘CONNECT’. Enerzijds zinspeelde de warehousespecialist daarmee op het persoonlijke contact, anderzijds sloeg het thema op de groeiende connectiviteit, automatisering en integratie in het magazijn. Meest centraal stond echter de verbinding met de bedrijfsdoelstelling van bezoekers. Jungheinrich pakte uit met veel innovatieve ideeën en oplossingen voor het realiseren van meer veiligheid, kostenbesparingen of juist beter gewaarborgde processen.

De vakbeurs Logistica wordt elke drie jaar gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is de grootste beurs in de Benelux op het gebied van intern transport, opslag en goederenstroombeheersing. Ook bij de editie van 2012 won Jungheinrich de marketing award. In 2009 moest ze de prijs delen.

Jungheinrich behoort tot de grootste leveranciers van intralogistieke oplossingen ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het inrichten en optimaliseren van magazijnen en distributiecentra; vanaf de inzet van bemande en onbemande heftrucks tot en met rollenbaantechniek, automatisering en magazijninrichting. Jungheinrich produceert in eigen fabrieken en levert alle gerelateerde diensten zoals veiligheidskeuringen, bedienertrainingen en advies. Bij de Nederlandse vestiging werken ongeveer 350 medewerkers.