Kern & Sohn

Jarenlange ervaring en een uitgebreid gamma aan industriële weegschalen, precisieweegschalen, speciaal gereedschap en proefgewichten

Balingen-Frommern, Baden-Württemberg, Duitsland

Over Kern & Sohn


Traditie en innovatie

De mechanicus Gottlieb KERN richtte 1844 zijn bedrijf op. Vanaf het begin fabriceerde hij de meest exacte weegschalen van zijn tijd. Zijn bedrijf ligt aan de basis van de constructie van de nu internationaal bekende precisieweegschalen.

Met meer dan 160 jaar ervaring zijn we de specialist op het gebied van wegen met grote precisie, gecertificeerd met de meest recente kwaliteitsnorm DINO ISO 9001. Het merk KERN staat voor precisie en betrouwbaarheid. We behoren tot de vijfde generatie van een middengroot familiebedrijf, met zetel in het zuiden van Duitsland. KERN is geheel onafhankelijk en heeft enkel tegenover zijn klanten verplichtingen. We zijn wereldwijd actief en zijn met vele klanten reeds decennia verbonden.

De samenwerking met KERN is spreekwoordelijk gemakkelijk. De service aan onze klanten kent geen grenzen, we helpen u waar we kunnen. Onze ambitie om de klant tevreden te stellen is misschien de reden van onze lange historie.
.C-CTU-4314694044