Lift Quality

Levert pasklare totaaloplossingen op het gebied van ergonomie en arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf.

Raamsdonksveer, NB, Nederland

Over Lift Quality

Lift Quality is een bedrijf dat is opgericht door Martin Quaedvlieg, een gerenommeerd specialist op het gebied van ergonomie.

Door de jarenlange ervaringen is Lift Quality dé specialist geworden daar waar het gaat om het humaniseren van de arbeidsomstandigheden. In nauw overleg met de verschillende fabrikanten worden de wensen en eisen van klanten vertaald naar klantspecifieke oplossingen.

Rugklachten kennen geen verschil in leeftijd of sekse en zijn jaarlijks verantwoordelijk voor het verlies van miljoenen productieve werkdagen voor de industrie.

Het ziekteverzuim ten gevolge van rugklachten kost de industrie ettelijke miljarden per jaar. Een dergelijk bedrag is nauwelijks voor te stellen, maar gerelateerd aan uw eigen situatie kan het effect op de productiviteit en efficiëntie aanzienlijk zijn.

Uw persoonlijke Lift Quality adviseur is opgeleid om potentiële problemen te onderkennen en kan oplossingen aandragen die productiviteit verhogend zijn en de kans op rugklachten aanzienlijk verkleinen.

Verbeter de ergonomie in uw bedrijf - verhoog de productiviteit van uw bedrijf

Lift Quality: het concept

Lift Quality wil zorg dragen voor het leveren van pasklare en maatgesneden totaaloplossingen op het gebied van industrie, ergonomie en het humaniseren van de arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf in de breedste zin van het woord.

Onze toepassingen en oplossingen zullen de arbeidsomstandigheden verlichten, de productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk verhogen en een substantiële bijdrage leveren aan het reduceren van het ziekteverzuim.

Lift Quality: de producten

Lift Quality beschikt over een zorgvuldig gekozen leveringsprogramma dat louter voorziet in kwalitatief hoogwaardige producten. Middels dit uitgebreide pakket producten is Lift Quality in staat om samen met de klant tot een gefundeerde en gedegen totaaloplossing te komen die resulteert in een ergonomisch verantwoorde arbeidsplaats.

Het leveringsprogramma is als volgt opgebouwd

  • Aero Lift vacuümheffers tot 30.000 kg
  • EDMO hydraulische schaarheftafels, palletheffers, kanteltafels, lasheftafels, hefwagens, work positioners (tilhulpen) en mini hoogwerkers
  • EASY TEC 90° en 180° palletkantelaars en pallet wisselapparatuur tot 50.000 kg
  • Manut'LM vacuümheffers tot 150 kg
  • Famatec manipulatoren tot 3.000 k
  • MAFI zwaarlastaanhangwagens, elektro- en dieseltrekkers, zelfrijdende zwaarlastaanhangwagens
  • Intern transport materieel zoals magazijn wagens, rollenbanen, aangepaste producten etc.

Beschikbare documenten

  • Leveringsprogramma Lift Quality bv 2017 Downloaden
  • Leveringsprogramma ziekenhuizen en zorg l Lift Quality bv Downloaden

Nieuws in de schijnwerpers voor Lift Quality

Aanbevolen bedrijven voor Bevoorrading, handling en heftechniek

.C-CTU-275949392