Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Sinds 1 juni 2009 is Logi Label authorised reseller voor Nederland van de complete range Citizen thermal en thermal transfer printers.

De Citizen printers zijn uitgerust met de mogelijkheid om ze in te stellen voor ZPL en DMX emulatie waardoor ze Multi inzetbaar zijn. De prijs- kwaliteit verhouding maakt ze een geduchte concurrent van de diverse andere merken in de markt.

De grote voordelen van CITIZEN zijn de eenvoudige manier waarop zowel platen rollers als de printkoppen te vervangen zijn en de bijbehorende lage prijzen voor deze onderdelen. Ook de toegankelijkheid en bediening van de printers is zeer eenvoudig.

CITIZEN printers zijn verkrijgbaar als desktop model en in diverse industriële uitvoeringen in zowel 200 dpi als in 300 dpi versies. Optie's : ethernet, WIFI, cutters en interne rewinders.