Deze site maakt gebruik van cookies, eigen en van derden, om de website en de diensten te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Voor meer informatie, bekijk ons Cookiebeleid

Nu helemaal nieuw in Europa de VIVO, een 4 kleuren laser printer welke in staat is met 2 inch per seconde full colour etiketten te printen met een resolutie van 600 dpi. Deze printer is in staat om hoge resolutie digitale bestanden te printen op diverse etiket materialen. Door zijn hoge snelheid is hij geschikt voor grote oplages en benadert de hoogstaande kwaliteit van echt drukwerk.

Tijdens de Empack wordt een demonstratie van de verschillende kleuren etiketten printers gegeven. Wij zullen hier van Primera de Inkjet printers en van QLS de Thermo transfer en de VIVO laserprinter laten zien met elk hun eigen specialisme en voorkeuren.

Logi Label op de Empack Brussels 2007
Logi Label nodigt iedereen van harte uit voor een demonstratie op de Empack Brussels op 10 en 11 oktober in Brussels Expo, Belgieplein 1. De stand is te vinden in Hal 9, standnummer 9110 (vlak bij de ingang).