DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

LogiSwabs voor behoud van uw transfer printers

  • 27/07/2009, Hendrik Ido Ambacht

  • Logi Label is sinds 1 juli jl. de distributeur in de Benelux voor speciale schoonmaakdoekjes voor alle thermo transfer printers.
  • Bedrijf: Logi Label B.V.

 

Informatie aanvragen

 

There was an error and the information has failed to send.Unable to send part of the information, please try again.
Please try again

Logi Label is sinds 1 juli jl. de distributeur in de Benelux voor speciale schoonmaakdoekjes voor alle thermo transfer printers. Onder de naam LogiSwabs in plastic containers van 100 stuks leveren wij de oplossing voor het behoud van een fraaie afdruk en voor het behoud van uw printkoppen. Door een kleine investering te doen kunt u vervanging van de printkoppen uitstellen en de totale levensduur van uw printer verlengen.

Door het gebruiksgemak van de reinigingsdoekjes zullen uw medewerkers sneller overgaan tot het reinigen van de essentiële delen van de printer en zal de printkwaliteit voor een langere tijd van hoog niveau blijven zonder dat er wat aan de instellingen van de printer gedaan hoeft te worden.

Regelmatige reiniging van de printkop met LogiSwabs zal er voor zorgen dat er geen residu op de printkoppen achterblijft wat kan inbranden. Ook kunt u dagelijks de printkoppen reinigen met de LogiSwabs zonder de printkop te beschadigen.

Telefoon
Tonen
Website
Naar website
E-Mail
Verstuur e-mail
Adres Noordeinde 78
3341 LW  Hendrik Ido Ambacht
Zuid-Holland - NEDERLAND
(Klik hier om de kaart te bekijken)