MasterMover

Producent van 's werelds meest doeltreffende elektrische trek- en duwtoestellen voor het verplaatsen van ladingen op wielen van 50 tot 120.000 kg.

Ashbourne, Derbyshire, Groot-Brittannië

Over MasterMover

Ons ongeëvenaard assortiment compacte, accu-aangedreven, elektrische trek- en duwtoestellen verbetert operationele efficiëntie, vermindert het aantal handmatige handelingen en stimuleert "lean manufacturing" in uiteenlopende sectoren.

MasterMover

  • Het grootste aanbod van elektrische trek- en duwtoestellen
  • Eigen ontwerp & vervaardiging
  • Oplossingen vanuit ruime ervaring
  • Technische ondersteuning en hulp ter plaatse
  • Het vertrouwen van internationale topbedrijven

Over MasterMover Ltd

MasterMover is een succesvolle Britse onderneming gevestigd in het productiehart van het Verenigd Koninkrijk, Derbyshire. Wij bedienen klanten overal ter wereld.

Toonaangevende organisaties en wereldwijde merken uit uiteenlopende sectoren vertrouwen op onze producten: de luchtvaartindustrie, automotive sector, farmaceutische industrie, detailhandel en gezondheidszorg.

Wereldwijde verkoop en ondersteuning

De elektrische trek- en duwtoestellen van MasterMover zijn wereldwijd verkrijgbaar via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van erkende leveranciers die zorgdragen voor de verkoop en ondersteuning van onze producten. We kiezen onze partners met veel zorg uit. Degenen die erin slagen zich aan te sluiten bij ons netwerk hebben directe toegang tot onze systemen en kennisbank en profiteren op die manier van een voortdurend aanbod van trainingen en informatie, zodat al onze klanten ervan zijn verzekerd dat ook onze partners onze hoge kwaliteitsstandaarden handhaven.

Klantgerichte oplossingen

Iedere klantomgeving biedt een aantal unieke uitdagingen. Daarom brengen wij alle werkplekken nauwkeurig in kaart door op locatie de juiste vragen te stellen en praktische problemen aan te pakken, zoals de levensduur en oplaadduur van accu's, of door het ontwikkelen en bieden van maatoplossingen in plaats van standaard, kant-en-klare producten. We streven ernaar aan de verwachtingen te voldoen of deze zelfs te overtreffen. Daarom proberen we voortdurend onze onderneming te verbeteren en te laten groeien vanuit een positieve, solide basis.

Toonaangevend ontwerp

In de jaren negentig bracht MasterMover als eerste bedrijf een vernieuwend elektrisch trek- en duwtoestel op de markt. Het apparaat was één en al vernuft: slim gebruik van hydrauliek en tractie zorgde ervoor dat het verplaatsen van verrijdbare ladingen een stuk eenvoudiger en bovendien veiliger werd. Ons product, de MasterTug, was de voorloper van de uiteenlopende elektrische trek- en duwtoestellen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. En ook vandaag de dag lopen wij voorop in de markt: met producten die verrijdbare ladingen van 50 kg tot 120.000 kg kunnen verplaatsen en maatoplossingen voor complexe vragen vanuit de markt. We zijn er trots op dat er overal ter wereld veiliger én efficiënter kan worden gewerkt met onze bekroonde MasterMover trek- en duwtoestellen.

Voldoen aan strenge kwaliteitseisen

Vernieuwing is de sleutel tot ons succes. We hebben altijd gewerkt met een volledig intern team van ontwerpers en ontwikkelaars. Door het inzetten van deze uitzonderlijke talenten en het toepassen van de allernieuwste software zijn we in staat hoogwaardige oplossingen te creëren. Bovendien bouwen en produceren we al onze elektrische trek- en duwtoestellen zelf, in het Verenigd Koninkrijk. En omdat we het volledige productieproces in eigen hand hebben, zijn we er 100% van overtuigd dat onze producten slim ontworpen, met precisie geproduceerd, uiterst betrouwbaar, ontzettend robuust én uitermate efficiënt zijn. Dit betekent dan ook dat onze klanten er volledig op vertrouwen dat de oplossingen van MasterMover die zij gebruiken de zware taken en uitdagingen binnen hun ondernemingen iedere dag moeiteloos aankunnen.

Certificaten:

CE, ISO 9001, OHSAS 18001

Aanbevolen bedrijven voor Stapelaars heftrucks en magazijn voertuigen

.C-CTU-275949339