DE INDUSTRIËLE BEDRIJVENGIDS
 

MobileFleet

(MobileFleet)

We werken hard om de beste oplossing voor uw behoefte te zoeken. Onze doelstelling is bedrijven helpen die hun mobiele activa willen controleren lagere kosten en beter beheer.Gedetailleerde informatie over MobileFleet

We spannen ons niet alleen in om onze klanten tevreden te stellen, maar ook om technologische nieuwigheden te bieden. We beschikken over een groot team van jonge en dynamische professionals die zich snel kunnen aanpassen aan de behoeften van de markt. We bestuderen en analyseren de behoeften van onze klanten om reële oplossingen te kunnen bieden. Dit is ons principe: "We werken om de beste oplossing voor uw behoefte te zoeken".

We bieden een product aan die 100% door onszelf is vervaardigd: We ontwikkelen, vervaardigen, verkopen, installeren en voeren het onderhoud aan onze apparatuur uit. Alleen op deze manier kunnen we ons aanpassen en voldoen aan alle behoeften van onze klanten. Op dit ogenblik hebben we meer dan 3.000 tevreden klanten die onze services aanbevelen. We zijn vertegenwoordigd in het gehele land.

Telefoon
Tonen
Adres Charles Darwin, 5, Nave 12
28806  Alcalá de Henares
Madrid - SPANJE
(Klik hier om de kaart te bekijken)

Producten van MobileFleet

.C-CTU-275949595