Narrow Aisle
Narrow Aisle

Narrow Aisle

Narrow Aisle Ltd.

Fabrikant van Flexi trucks: effectief ruimtebeheer door veel ruimte te besparen vergeleken met traditionele vorkheftrucks of reachtrucks.

Tipton, West Midlands, Groot-Brittannië

Over Narrow Aisle

De Flexi serie knikgestuurde vorkheftrucks zorgen voor sterk verbeterde efficiëntie op het gebied van opslag, transport en de verwerking van orders van klanten in productiefaciliteiten, magazijnen en in logistieke ketens.

Flexi trucks bieden effectief ruimtebeheer door veel ruimte te besparen vergeleken met traditionele vorkheftrucks of reachtrucks. Onze trucks kunnen, afhankelijk van het gebouw, de bruikbare ruimte met 25 tot 50% uitbreiden, dubbel werk voorkomen en de verwerkingssnelheid verhogen. De maakt magazijnen veel efficiënter en verlaagt de kostprijs per opgeslagen pallet aanzienlijk.

Flexi Narrow Aisle ontwikkelde de eerste Flexi knikgestuurde truck aan het begin van de jaren 90. Deze truck is uitgegroeid tot de populairste knikgestuurde vorkheftruck in Europa. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 5000 trucks verkocht. In de afgelopen vijf jaar is de Flexi serie flink verbeterd en de trucks kunnen nu 2,5 ton opheffen tot een hoogte van 13 meter.

Hoewel de klanten van Flexi Narrow Aisle zich bezighouden met de opslag en het transport van allerlei producten, variërend van goederen met hoge omloopsnelheid, levensmiddelen en dranken tot motoren, hebben ze ten minste één doel gemeenschappelijk: de behoefte om de opslagefficiëntie te verbeteren door de verwerkingscapaciteit te verhogen en de beschikbare ruimte te maximaliseren.

.C_PDT_CAT-CTA-275949339-275949344